Ατρόμητος: Παρελθόν ο Βέλλιος
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Βέλλιο.
Ο Απόστολος Βέλλιος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στο πλάνο του Νταμίρ Κάναντι.
Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου είχε ζητήσει από τον Έλληνα επιθετικό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα αυτό πρόκειται να γίνει σύντομα καθώς τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Άσκολι.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Απόστολο Βέλλιο.
Ο Απόστολος επέδειξε μια απόλυτα επαγγελματική εικόνα εντός και εκτός γηπέδου και θα θέλαμε να του ευχηθούμε ό, τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Απόστολος Βέλλιος ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες να έχουν μια υγιή σεζόν με επιτυχίες για τον Ατρόμητο».
- Εθνικό Πάρκο Δαδιάς: Έγκλημα κατά της άγριας ζωής
- Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι πέντε ανατροπές στα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
- Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος – Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Μαρτυρία «καίει» τον πρόεδρο του Bard College
- Το τέλος του HDMI; Η νέα ασύρματη τεχνολογία που αλλάζει τη σύνδεση συσκευών
- Γιατί σκεφτόμαστε συνέχεια το χειρότερο;



