Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δ. Παλλήνης για τους πρόσφυγες της Μόριας
Η συλλογή θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, ξεκινά τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου η συλλογή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους πρόσφυγες και μετανάστες της Λέσβου.
Η συλλογή θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.
Ο δήμος καλεί τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ένδυσης και υπόδησης (όπως κονσέρβες, σκεπάσματα, ενδύματα για παιδιά και ενήλικες κ.α.).
Οι προσφορές των πολιτών θα παραδίδονται στο χώρο του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, οδός Έντισον 3, Παλλήνη, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 6031752, 210 6612890.
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Γιάννης Κότσιρας: Με ανάρτηση του ζητά «μη μου στέλνετε τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσω AI»
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ





