«Ιανός» : Δείτε ζωντανή εικόνα από τις περιοχές που σαρώνει ο μεσογειακός κυκλώνας
Στις ακτές της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης φτάνει ενισχυμένη με χαρακτηριστικά μεσογειακού κυκλώνα κακοκαιρία «Ιανός»
Στις ακτές της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης φτάνει ενισχυμένη με χαρακτηριστικά μεσογειακού κυκλώνα κακοκαιρία «Ιανός».
Ήδη στη Ζάκυνθο το σκηνικό θυμίζει βαρύ χειμώνα, καθώς από το πρωί, στο νησί, πνέουν ισχυροί άνεμοι και βρέχει σε πολλές περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα πρώτα προβλήματα.
Σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες, ενα από τα πιο κεντρικά σημεία της Ζακύνθου, ο δρόμος του Λαγανά, θυμίζει έρημη πόλη. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνεύσουν και να μην υποστούν ζημιές στις περιουσίες τους.
Δείτε live εικόνα από τις περιοχές που «σαρώνει» ο Ιανός:
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Γιορτή σήμερα 20 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άπαιχτος με την μπάλα στο «πέντε»
- Με Πόρτο η Νότιγχαμ Φόρεστ στα προημιτελικά του Europa League – Τα ζευγάρια
- Conference League: Ήττα… πρόκρισης για τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1) – Με εμφατικό τρόπο η AZ (4-0)


