Ενάμιση μήνα μετά το Ολυμπιακός – Ομόνοια 3-0
Τον αντίπαλό του στα πλέι οφ του Champions League έμαθε το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός
Τον αντίπαλό του στα πλέι οφ του Champions League έμαθε το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι στον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια, που απέκλεισε στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα. Μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, αφού την είχαν αντιμετωπίσει στις 29 Ιουλίου σε φιλικό παιχνίδι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Οι Πειραιώτες, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Γουλβς στο Μολινό, υποδέχθηκαν στο Ρέντη την κυπριακή ομάδα και νίκησαν με 3-0, χάρη στα γκολ των Μαντί Καμαρά, Ματιέ Βαλμπουενά και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.
Στο 42’ ο Μαντί Καμαρά βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Ομόνοιας, ο τερματοφύλακας της κυπριακής ομάδας απέκρουσε το πλασέ του Αφρικανού, αλλά ο 23χρονος με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ματιέ Βαλμπουενά με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Το τελικό 3-0 είχε διαμορφώσει ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στο 56’. Ο Γκασπάρ έκανε τη σέντρα και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με κεφαλιά εκτέλεσε τον Φαμπιάνο για το 3-0.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).
Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισαϊαρ).
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Εκεί που το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής – Πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου
- Θεσπρωτία: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών – Κάηκε ολοσχερώς
- Ολυμπιακός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ έφτασε τους 340 τίτλους!
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 33-29: «Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο στο χάντμπολ (vid)


