
«Η Μελίνα θέλει δικαίωση»: Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα λίγο πριν τη δίκη
Ο πατέρας της τετράχρονης Μελίνας, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή
Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η τραγική υπόθεση της μικρής Μελίνας με τις εφιαλτικές μνήμες να ξυπνούν στην οικογένεια του κοριτσιού.
Όπως αναφέρει το creatalive.gr στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Ο πατέρας της τετράχρονης Μελίνας, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Μάλιστα ο ίδιος σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, γράφει πως «η Μελίνα θέλει δικαίωση» ενώ για την αυριανή δίκη λέει πως «θα είναι ένα μνημόσυνο για τη Μελίνα…».
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία



