Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα έχει μαζί της την Ήβη Αδάμου σε ένα πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο
«Αυτό το καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα.. με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι …να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.
Κοντά μου θα είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.
Όσο για τον Παντελή Καναράκη τι να πω… τα έχετε δει όλα… με τη μαεστρία και το ταλέντο του θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου.
Είστε όλοι καλεσμένοι μου !!»
Νατάσα Θεοδωρίδου.
Με αυτά τα λόγια καλεί η Νατάσα Θεοδωρίδου τους φίλους της στη μεγάλη συναυλία που κάνει στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια, στις 12 Σεπτεμβρίου, και στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Σεπτεμβρίου.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα έχει μαζί της την Ήβη Αδάμου σε ένα πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.
- Το ασήμι «κλέβει» τη λάμψη του χρυσού – Τι σχεδιάζει η JP Morgan
- Τζένοα – Ίντερ 1-2: «Διπλό» κορυφής για τους «νερατζούρι»
- Αποκάλυψη για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς έφτασε η ανακρίτρια στη σύλληψη του ανιψιού και του επιχειρηματία
- Μήπως δεν φταίει μόνο η Κάλας; – Η εξωτερική πολιτική της ΕΕ είναι «χαλασμένη» από όταν σχεδιάστηκε
- Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στις εκδηλώσεις για το Χανουκά σε όλο τον κόσμο
- Φόρτος εργασίας κι έλλειψη αναγνώρισης επιβαρύνουν την ψυχική υγεία





