Κάτω Αχαΐα : Κατασχέθηκαν άμαξα και άλογο σε… πριγκιπικό γάμο λόγω κοροναϊού
Η αστυνομία μετά την ενημέρωση που είχε για 1.000 καλεσμένους σε γάμο στην Κάτω Αχαΐα και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κοροναϊού, ανέλαβε δράση...
Το παραμύθι που θέλει τη σταχτοπούτα να φθάνει με άμαξα που σέρνουν άλογα στον πρίγκιπά της φαίνεται πως ήθελε να αναβιώσει στη γαμήλια τελετή του ζευγάρι από την Κάτω Αχαΐα, όμως τα σχέδια του ματαιώθηκαν.
Κατάσχεση…
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άμαξα και άλογα κατασχέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από την ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, στον γάμο που είναι προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο, πηγές αναφέρουν πως οι καλεσμένοι αγγίζουν τα 1.000 άτομα.
Η αστυνομία μετά την ενημέρωση που είχε και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κοροναϊού, ανέλαβε δράση.
Ετσι λοιπόν προχώρησε στην κατάσχεση της άμαξας και δύο αλόγων, ενώ εμφανής ήταν η παρουσία της χθες βράδυ για την αποφυγή συνωστισμού στο γαμήλιο γλέντι.
Ενδιαφέρον
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Τσιγγάνικα στην Κάτω Αχαΐα.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ημέρα, καθώς άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την πραγματοποίηση του γάμου, δεδομένου πως τα σχέδια τόσο των μελλόνυμφων, όσο και των οικογενειών τους ανετράπησαν στο… παρά πέντε.
- Ο Ανδρουλάκης απάντησε με Tik Tok στο viral βίντεο νεαρής για την τρέλα που επικρατεί στα ενοίκια
- Βόλος: Τη Δευτέρα απολογείται η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Είχε 9 φωτογραφίες της 7χρονης κόρης στο κινητό
- Αίγιο: Βίντεο-ντοκουμέντο από κινηματογραφική διάρρηξη κοσμηματοπωλείου
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 300 προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Τραυματίστηκε μία 21χρονη και ένας αστυνομικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
- Αποσύρεται διαφήμιση σοκολάτας έπειτα από καταγγελία για σκηνές βίας
