Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στη Χιλή
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές εξαιτίας του σεισμού στη χώρα της νότιας Αμερικής
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών με επίκεντρο περιοχή 102 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαγιενάρ της Χιλής σημειώθηκε στις 07:09 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).
Κατά την εκτίμηση του γερμανικού κέντρου γεωλογικών ερευνών (GFZ), η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6,7 βαθμών και σημειώθηκε κοντά στις ακτές της βόρειας Χιλής.
Η αρχική εκτίμηση του κέντρου ήταν πως ο σεισμός είχε ισχύ 7 βαθμών. Το εστιακό του βάθος ήταν χαμηλό, περίπου 10 χιλιόμετρα, πάντα σύμφωνα με το GFZ.
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές εξαιτίας του σεισμού στη χώρα της νότιας Αμερικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
