Λάμπαρντ : Θα βοηθήσει η εμπειρία του Τιάγκο Σίλβα
Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ σε πρόσφατες δηλώσεις του για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι.
Έπειτα από οκτώ χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι και να βοηθήσει την ομάδα του Λονδίνου να φτάσει σε πολλές επιτυχίες.
Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ… υπόσχεται πολλά για την ερχόμενη σεζόν, αφού κινήθηκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι παίρνοντας παίκτες όπως οι Τίμο Βέρνερ και Χακίμ Ζίγιεκ. Ένας εκ των νέων αποκτημάτων των «Μπλε» είναι και ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα, για τον οποίο μίλησε ο τεχνικός των Λονδρέζων.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπαρντ:
«Ο Τιάγκο Σίλβα θα φέρει μεγάλη εμπειρία. Παίζει ακόμα εξαιρετικά στο υψηλό επίπεδο, όπως είδαμε και στα τελευταία του παιχνίδια στο Champions League, οπότε περιμένω από αυτόν να μας δώσει αυτήν την εμπειρία, τις ηγετικές του ικανότητες και την ποιότητά του. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, επειδή έχουμε ένα νεανικό ρόστερ. Το είδαμε και πέρσι, ότι υπήρχαν παιχνίδια που ζητούσα περισσότερη φωνή και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που τα προσφέρει ο Τιάγκο Σίλβα. Είμαι σίγουρος για την ποιότητά του και ενθουσιασμένος που θα τον έχουμε μαζί μας».
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»


