Η Χεζμπολάχ είναι έτοιμη να συζητήσει την υλοποίηση ουσιαστικών πολιτικών μεταρρυθμίσεων
Οι δηλώσεις του Νασράλα άφησαν να εννοηθεί ότι η Χεζμπολάχ είναι έτοιμη να συζητήσει πιο βαθιές αλλαγές στην πολιτική ζωή του Λιβάνου
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα δήλωσε σήμερα ότι το πανίσχυρο σιιτικό κίνημα είναι ανοιχτό για να συζητήσει μία νέα πολιτική διευθέτηση στο Λίβανο, αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν σε αυτό, καθώς οι ξένοι δωρητές πιέζουν για πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν οι πολύπλευρες κρίσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Λίβανος.
Η προεδρία του Λιβάνου έχει καλέσει για τη διεξαγωγή κοινοβουλευτικών διαβουλεύσεων αύριο, προκειμένου να επιλεγεί ένας νέος πρωθυπουργός, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης (που είχε αναλάβει τα καθήκοντά της με την υποστήριξη της Χεζμπολάχ και των συμμάχων της) και παραιτήθηκε μετά την κοινωνική κατακραυγή που ακολούθησε την τεράστια έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.
Οι δηλώσεις του Νασράλα άφησαν να εννοηθεί ότι η Χεζμπολάχ είναι έτοιμη να συζητήσει πιο βαθιές αλλαγές στην πολιτική ζωή του Λιβάνου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις


