Το πονηρό παιχνίδι του Ερντογάν στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο
Την ένταση στο Αιγαίο σχολίασε ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA
Για τη σοβαρότητα της κατάστασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος στο «militaire.gr», Πάρις Καρβουνόπουλος.
Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή κρίση, υποστήριξε ο κ. Καρβουνόπουλος, «από τις σοβαρότερες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τα Ίμια και μετά».
Ωστόσο, υποστήριξε, ότι από τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός και από τις ανακοινώσεις των κομμάτων, φαίνεται ότι υπάρχει μια σχεδόν βεβαιότητα ότι πάμε σε μία εκτόνωση.
Σημείωσε πως από τη μία η Τουρκία δεν ήθελε να κλιμακώσει στρατιωτικά αυτή την κρίση και από την άλλη ούτε η Ελλάδα ήθελε να χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα για να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα.
Η πορεία του Oruc Reis στα όρια της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου, δείχνει την ετοιμότητα της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις.
- Η Καλλίπολη του Νετανιάχου: Από τον Μπίμπι στον επίδοξο Τσώρτσιλ, μια λανθασμένη εκτίμηση για τη Μέση Ανατολή
- «Ειρήνη, αγάπη και… μπρόκολο» – Ο Ρίνγκο Σταρ για το μυστικό ελιξήριο νεότητας του
- Tο διεθνές νομικό καθεστώς για τα Στενά του Ορμούζ – Τι ισχύει
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442