Εύβοια: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε πολλά χωριά – Κινητοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ
Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση των συνεργείων του ήταν άμεση και συγκεκριμένα από το πρωί έχουν κινητοποιηθεί οκτώ συνεργεία με συνολικό αριθμό τεχνικού προσωπικού που φθάνει περίπου τα 30 άτομα για τη αποκατάσταση των ζημιών
Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην Εύβοια, επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας παράλληλα ότι αρκετές διακοπές ηλεκτροδότησης πραγματοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση των συνεργείων του ήταν άμεση και συγκεκριμένα από το πρωί έχουν κινητοποιηθεί οκτώ συνεργεία με συνολικό αριθμό τεχνικού προσωπικού που φθάνει περίπου τα 30 άτομα για τη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο από την νεροποντή.
Αυτή την ώρα τα συνεργεία συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας καθώς και τμήματα στις περιοχές Βασιλικό, Αμάρυνθος, Ερέτρια, Βαθύ, Πολιτικά, Νεροτριβιά και Νέα Αρτάκη.
- Η απονομή του Κυπέλλου χάντμπολ στον Ολυμπιακό (vids)
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση


