Με φερτά υλικά, νεκρά ζώα και πολλά… φίδια «έπνιξαν» οι πλημμύρες της Εύβοιας τις παραλίες στο Δήλεσι.
Ειδικότερα οι φονικές πλημμύρες της Εύβοιας μετέφεραν μεγάλο όγκο φερτών υλικών προς τη Στερεά Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο μήκος της ακτογραμμής Δήλεσι – Χαλκούτσι.
Οι κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, με τη θάλασσα και την παραλία στο Δήλεσι να έχει μετατραπεί σε… χωματερή.
Απίστευτες εικόνες:
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια, η ακτή καλύφθηκε από κοντέινερ, οικιακές συσκευές και έπιπλα, νεκρά ζώα και φίδια που κατέληξαν εκεί, από την υπερχείλιση του Λήλαντα ποταμού της Εύβοιας.
Ο δήμαρχος μιλώντας στο TvStar απηύθυνε αίτημα για να κηρυχθεί η δημοτική ενότητα Δηλεσίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα , υψώθηκαν κόκκινες σημαίες από τους ναυαγωσώστες στην παραλία πλάκα Δηλεσίου .
Μάλιστα λόγω των επικίνδυνων φερτών υλικών απαγορεύεται μάλιστα η χρήση της παραλίας από τους λουόμενους, ενώ στην παραλία έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλά φίδια.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα