Επίθεση στη Βούλα : Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ
Tο θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ την δολοφονική επίθεση που έγινε χθες το βράδυ στο πάρκινγκ πολυκαταστήματος τροφίμων στη Βούλα.
Tο θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.
Την ίδια στιγμή, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου από άγνωστους δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.
Tο θύμα, που είναι 50χρονος Έλληνας, την ώρα που βρισκόταν σε πάρκινγκ έξω από φούρνο, δέχθηκε πυροβολισμούς από τον συνεπιβάτη μηχανής, η οποία σταμάτησε δίπλα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο άτομα φορούσαν κράνη. Αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.
- Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα μετακινήθηκαν μακριά από την Υεμένη και το Ιράν
- Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-2: Πήραν το τάι μπρέικ και τη νίκη οι Ερυθρόλευκες
- Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο
- Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του ΠΑΟΚ στα play offs μετά την επίθεση στα δημοσιογραφικά- Οι τρεις εκθέσεις και ο βαρύς πέλεκυς
- 82 χρόνια Ελλάδας στα Όσκαρ: Οι «ζωντανοί ή νεκροί» της Παξινού, η απαξίωση του Χατζιδάκι, η υπεροχή του Λάνθιμου


