Κρήτη: Στην εντατική 40χρονος – Τον καταπλάκωσε τρακτέρ
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο 40χρονος άνδρας ο οποίος άγνωστο πω,ς βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ του.
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο 40χρονος άνδρας ο οποίος άγνωστο πω,ς βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ του.
Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με το cretapost.gr ο άνδρας νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τρακτέρ που οδηγούσε το Σάββατο ο 4οχρονος ο οποίος εκτελούσε γεωργικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Μυθήμνης του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες του.
Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον αγρότη και να τον παραδώσουν στους διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στην περιοχή.
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα εξεταστεί η εγκατάσταση συστήματος καρδιακής υποβοήθησης»
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας


