Κρούσμα κοροναϊού στην Ξάνθη
Θετικό σε κοροναϊό βρέθηκε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης με την ομάδα να μπαίνει σε απομόνωση και το παιχνίδι με τη Λαμία να οδηγείται σε αναβολή
Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο ελληνικό ποδόσφαιρο εντοπίστηκε στην ομάδα της Ξάνθης. Μετά τον σχετικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε την Πέμπτη όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικός στον ιό.
Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν έχει ακολουθήσει όμως την αποστολή. Όπως προβλέπεται, ειδοποιήθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ, που έδωσε εντολή να απομονωθεί η ομάδα για πέντε μέρες και ο προσβεβλημένος από τον ιό να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.
Έτσι, το προγραμματισμένο για το Σάββατο (19:30) παιχνίδι με τη Λαμία οδηγείται σε αναβολή με τη Super League να καλείται να βρει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του.
- Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Τέιτουμ μετά από 10 μήνες και οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη (120-100, vids)
- Σύρος: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι – Δύο σκάφη κάηκαν ολοσχερώς
- The Expla-in Project: Το ντόμινο του Ιράν – Από την Τεχεράνη στην Κύπρο
- The Expla-in Project: Ποιος ήταν ο Τζέφρι Έπσταϊν και γιατί μας αφορά;
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- Σέρρες: Άφαντος εδώ και 40 ημέρες 44χρονος – Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του


