Πρόκριση στην παράταση για την Γιουνάιτεντ (2-1)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 118' και με το 2-1 επί της Νόριτς. Στα ημιτελικά του FA Cup η ομάδα του Σόλσκιερ
Λαχτάρησε αλλά προκρίθηκε τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νόριτς. Η ομάδα του Σόλσκιερ νίκησε με 2-1 στην παράταση τα «καναρίνια» και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Στο πρώτο μέρος η Γιουνάιτεντ απείλησε με Μαγκουάιρ και Λίνγκαρντ αλλά τελικά βρήκε το γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 51′ ο Ιγκάλο από κοντά νίκησε τον Κρουλ σε φάση διαρκείας κάνοντας το 1-0.
Στο 75′ ήρθε η ισοφάριση για τη Νόριτς όταν ο Κάντγουελ νίκησε με σουτ τον Ρομέρο. Ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς, η Νόριτς έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Κλόζε είδε κόκκινη για χτύπημα στον Ιγκάλο.
Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τη Γιουνάιτεντ να ψάχνει το γκολ και τελικά να το βρίσκει στο 118′ με τον Μαγκουάιρ να κάνει από κοντά το 2-1 και να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του γλιτώνοντάς την από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.
Νόριτς: Κρουλ, Γκόντφρι, Λιούις, Κλόζε, Άαρονς, Τετέι, ΜακΛίν, Ρουπ (62’Ερνάντες), Μπουενδιά (91’Ντούντα), Πούκι (72’Ντρμιτς), Κάντγουελ (90’Τράιμπουλ).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Μπεϊγί (96’Μαρσιάλ), Μαγκουάιρ, Σο, Νταλό (63’Ράσφορντ), Φρεντ (78’Πογκμπά), Μάτα (63’Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (63’Γουίλιαμς), Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ (78’Μάτιτς), Ιγκαλό
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις

