Μια συνέντευξη εκ βαθέων έδωσε η γνωστή ηθοποιός, Ρένια Λουιζίδου ενώ δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία της και την ερώτηση που της κάνουν συχνά σχετικά με το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η ηθοποιός, που επέστρεψε στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε για τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στις αισθητικές παρεμβάσεις.

Όπως είπε, έχει κάνει «μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες».

«Είμαι 54 χρονών και από τη μέρα που έγινα 40 δεν έχω δώσει ούτε μία συνέντευξη που να μη με ρωτήσουν για τις αισθητικές παρεμβάσεις. Αν έχω κάνει λίφτινγκ; Όχι! Μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία, ναι έχω κάνει! Πού και πού! Όχι φανατικά, όχι με μανία. Νομίζω πως αν δε με ρώταγαν τρεις και λίγο θα είχα κάνει περισσότερα. Νομίζω πως από αντίδραση δεν έχω κάνει», είπε η Ρένια Λουιζίδου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Καταδικασμένη γυναικάρα, μάνα και καλή μαγείρισσα»

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»  με τις δυο ηθοποιούς να μιλούν μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας.

Δείτε τον διάλογό τους:

«Είναι και μια τρομοκρατία του να μεγαλώνεις. Ο ρατσισμός της νεότητας, όχι από τους νέους.

Απλά απαγορεύεται να μεγαλώνεις, να παχαίνεις, να ασχημαίνεις, οι γυναίκες περισσότερο όχι οι άνδρες. Δεν έχω ακούσει να σχολιάζεται ποτέ στον κίτρινο τύπο ή στις εκπομπές ένας άνδρας για το μαλλί που του έπεσε, ή για την κοιλιά του… Αλλά η γυναίκα άμα έχει κάνει πλαστικές, άμα δεν έχει κάνει πλαστικές, άμα έχει παχύνει.

Το κακό είναι ότι ότι και αν απαντήσεις έχεις χάσει εδώ. Έκανες; γιατί έκανες. Δεν έκανες, γιατί δεν έκανες;

Φταίνε και οι ίδιες οι γυναίκες που βγαίνουν και λένε: Οι άνδρες μας θέλουν έτσι, και πρέπει να είμαστε κοκέτες, και να είμαστε σέξι.

Οι άνδρες δεν πρέπει να είναι;

Σε ένα βαθμό έχουμε πιαστεί τρελά κορόιδα οι γυναίκες. Αυτό το τρελό γκάζι των εφτά ρόλων κάθε μέρα και ταυτόχρονα πανέμορφη, και περιποιημένη και γυμνασμένη και μαγείρισσα και τέλεια μαμά και γκομενάρα και σέξι.

Δεν υπάρχει αυτό. Εγκληματούμε οι ίδιες οι γυναίκες απέναντι σε εμάς τις ίδιες.

Η ψευδής εικόνα ότι η γυναίκα πρέπει να είναι αψεγάδιαστη για τους άνδρες. Άλλο η γυναίκα να θέλει να είναι προσεγμένη για την ίδια, αλλά το ότι μας θέλουν οι άνδρες έτσι είναι λάθος».