Με «Στοιχηματίζω» μας πήγε πίσω στο 1990 η Μαντώ
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με την πάντα ξεχωριστή φωνή της η Μαντώ ήρθε στο μεγάλο πάρτι του MEGA έτοιμη να βάλει φωτιά στη σκηνή!
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με την πάντα ξεχωριστή φωνή της η Μαντώ ήρθε στο μεγάλο πάρτι του MEGA έτοιμη να βάλει φωτιά στη σκηνή!
«Αυτό το καλοκαίρι» θέλω να γνωρίσω αυτόν που θα ερωτευτώ, μας τραγούδησε, στην αρχή ενός καλοκαιριού, γεμάτο προσδοκίες σε όλα τα επίπεδα!
Η αγάπη σου είναι «Ρούχο δανεικό» και «Στοιχηματίζω» θα γυρίσεις στη δικιά μου αγκαλιά, μελωδίες από ένα παρελθόν αγαπημένο, ζωντανό, χορευτικό!
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]




