Επικοινωνία Μητσοτάκη – Στάγεχ για Μεσανατολικό και τουρκική παραβατικότητα
Τηλεφωνική συνομιλία με το βλέμμα στην ενίσχυση των σχέσεων ελληνικού και παλαιστινιακού λαού είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μοχάμεντ Στάγεχ.
Τηλεφωνική συνομιλία με το βλέμμα στην ενίσχυση των σχέσεων ελληνικού και παλαιστινιακού λαού είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μοχάμεντ Στάγεχ.
Κατά τη συνομιλία, ο πρωθυπουργός εξήρε ιδιαίτερα την θετική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία της παλαιστινιακής κοινότητας, που ζει και εργάζεται εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας και επιβεβαιώθηκαν οι μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο λαών.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν όμως και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας καθώς και τα επόμενα βήματα στη Διαδικασία Επίλυσης του Μεσανατολικού.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας, που αποτελούν και θέσεις της ΕΕ, υπέρ της λύσης των δύο κρατών, που θα συμβιώνουν ειρηνικά, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και με τις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
Επίσης, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Μοχάμεντ Στάγεχ να επισκεφθεί την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν.
- Έξι τρόποι για να διαχειριστούμε την απογοήτευση
- Το Ιράν πλήττει ιταλική βάση στο Ιράκ – Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα
- Golden Visa: Πώς επηρεάστηκαν οι τιμές των ακινήτων μετά την αύξηση του ορίου στις 800 χιλ. ευρώ
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία



