ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μεγάλος Περίπατος έφερε χάος στο κέντρο της Αθήνας
Για εικόνα «χάους» στο κέντρο της Αθήνας έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και το δήμο Αθηναίων για «παρέμβαση άγνωστων αποτελεσμάτων και συνεπειών».
Για εικόνα «χάους» στο κέντρο της Αθήνας έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και το δήμο Αθηναίων για «παρέμβαση άγνωστων αποτελεσμάτων και συνεπειών».
Η Αθήνα δεν είναι πεδίο πειραματισμού
«Η σημερινή εικόνα χάους του κέντρου της Αθήνας, ημέρα έναρξης των πανελλαδικών, αποτελεί ένα καμπανάκι για τους σχεδιασμούς Κυβέρνησης και Δήμου Αθηναίων. Μία παρέμβαση άγνωστων αποτελεσμάτων και συνεπειών προχωράει χωρίς κανέναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και με ελλιπή προετοιμασία», επισημαίνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «το κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να γίνει πεδίο πρόχειρου πειραματισμού σε βάρος κατοίκων, εργαζομένων και επαγγελματιών».
Σοβαρότητα και σχέδιο
Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί την Κυβέρνηση και την Δημοτική Αρχή να επιδείξει «μεγαλύτερη σοβαρότητα» και να παρουσιάσουν το σχέδιο τους «για την ουσιαστική αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς» και «για την προστασία της κατοικίας, του λιανεμπορίου και των επαγγελματιών του κέντρου». «Κανένα φιλόδοξο σχέδιο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς σεβασμό στην καθημερινότητα των ανθρώπων της Αθήνας», καταλήγει η ανακοίνωση.
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



