Ανησυχία στη Νάουσα : Επιβεβαιώθηκαν τρία κρούσματα κοροναϊού
Πρόκειται για τρία άτομα, μέλη της ίδιας οικογένειας. Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε μετά από τεστ για κοροναϊό ενός ατόμου στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου.
Συναγερμός σήμανε στη Νάουσα, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κοροναϊού στην πόλη.
Πρόκειται για τρία άτομα, μέλη της ίδιας οικογένειας. Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε μετά από τεστ για κοροναϊό ενός ατόμου στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου.
Αφότου το τεστ βγήκε θετικό, ακολούθησαν διαδοχικά τεστ και στα άλλα μέλη της οικογένειας με αποτέλεσμα τρία άτομα να βρεθούν θετικά. Ωστόσο, κανείς εκ των τεσσάρων δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα,όπως μετάδωσε το naousanews.gr.
Tα μέλη της οικογένειας από χθες βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.
Αρνητική στον ιό υπάλληλος του Γηροκομείου
Η είδηση προκάλεσε ανησυχία στο Γηροκομείο της Νάουσας, καθώς υπάλληλος, είχε έρθει σε επαφή με μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας. Η υπάλληλος υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε αρνητική στον ιό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
- Γαλλία: Ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία με τη Mercosur
- Πότε θα φανούν οι επιπτώσεις στις αγορές από τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα
- Σέρρες: «Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από την οικογένεια» – Τι λέει ο 16χρονος που ξυλοκόπησε θανάσιμα τον 17χρονο
- ΗΠΑ: Η Γερουσία ενέκρινε ψήφισμα που περιορίζει την εξουσία του Τραμπ να εξαπολύσει νέα επίθεση στη Βενεζουέλα
- Άγριος καυγάς Καρίδη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή και καρφιά Δένδια στον συνάδελφό του: «Άσε μας κουκλίτσα μου»
- «Ο Γιώργος Παπαδάκης δίδαξε δημοσιογραφία»: Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχαιρετά τον μέντορά της
