Μετρό: Κλειστές είσοδοι στο Σύνταγμα – Κλειστός ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής»
Κλειστές θα παραμένουν από τις 18.45 οι είσοδοι Μεγάλης Βρετάνιας και Αμαλίας στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος, λόγω του εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.
Κλειστές θα παραμένουν από τις 18.45 οι είσοδοι Μεγάλης Βρετάνιας και Αμαλίας στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος, λόγω του εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.
Παράλληλα κλειστός θα είναι από τις 19.00 και ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής”.
Το ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.
Παρόμοιες κινητοποιήσεις θα γινουν στην πλατεία Κοραή στον Πειραια, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.
Νωρίτερα είχε γίνει συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, το οποίο πέρασε από τη Βουλή κατά πλειοψηφία.
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς
- Ο τρόμος πίσω από τα πονταρίσματα

