Χαλκιδική: Δασική πυρκαγιά στη Σιθωνία
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ήδη στο σημείο βρίσκονται οχήματα και άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ν. Μαρμαρά και τον Πολύγυρο.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ήδη στο σημείο βρίσκονται οχήματα και άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ν. Μαρμαρά και τον Πολύγυρο.
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τη θέσουμε γρήγορα υπό έλεγχο» δήλωσε στο halkidikinews.gr o διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Αριστείδης Κατιρτζίδης.
Η περιοχή που καίει η φωτιά είναι πευκόφυτη, ωστόσο η καιρικές συνθήκες θεωρούνται ευνοϊκές για τον έλεγχο της φωτιάς.
Για την αντιμετώπισή της φωτιας σύμφωνα με την Πυροσβεστική επί τόπου έσπευσαν κι επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Στο μεταξύ, υψηλός θα είναι αύριο, Πέμπτη, ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εξέδωσε η ΓΓΠΠ.
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»

