
Σκόκο : Φεύγει από τη Ρίβερ και οδεύει προς τη Νιούελς
Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως το πιο πιθανό πλέον για τον Νάτσο Σκόκο είναι να γυρίσει στη Νιούελς.
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Ρίβερ Πλέιτ ο Νάτσο Σκόκο. Πλέον στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του στο τέλος του Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.
Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως το πιο πιθανό πλέον για τον Νάτσο είναι να γυρίσει στη Νιούελς. «Στις 30 Ιουνίου λήγει το τρέχον συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με τη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πριν πολύ καιρό του πρότεινε να ανανεώσει. Ωστόσο, ο Σκόκο καθυστέρησε την απάντηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η πρόθεσή του να ξαναπάει στις τάξεις της Νιούελς», είναι ο λόγος γράφουν Μέσα στην Αργεντινή και προσθέτουν: «Η οριστική απάντηση του Σκόκο δεν έχει δοθεί ακόμη κάτι που αναμένεται να συμβεί στα μέσα Ιουνίου και ο πρώτος που θα την μάθει είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ρίβερ. Όλα δείχνουν ότι ο Σκόκο έχει ήδη αποφασίσει να φύγει απ’ τη Ρίβερ».
- Ιράν: Ολη η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του Τραμπ προειδοποιεί ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι

