Την πεποίθησή του ότι το φετινό Ρολάν Γκαρός θα διεξαχθεί κανονικά και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων εξέφρασε ο πρόεδρος της FFT, Μπερνάντ Γκιουντιτσέλι, στη συνομιλία που είχε με τον Γκαέλ Μονφίλς στο twitch.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη διαδικτυακή εκπομπή που ήταν και ο Γάλλος τενίστας, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της FFT, αλλά και στης διοργανώτριας Αρχής του Ρολάν Γκαρός, ότι το φετινό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί κανονικά, έστω και αν χρειάστηκε να αλλάξει ημερομηνία λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως το Ρολάν Γκαρός θα γίνει. Πιστεύουμε πως το τουρνουά θα γίνει και πως θα έχουμε και φιλάθλους. Όσους περισσότερους μπορούμε να έχουμε, βάσει νομοθεσίας. Δεν είμαστε τόσο συμφιλιωμένοι με την ιδέα να κάνουμε το Ρολάν Γκαρός χωρίς φιλάθλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζουμε ότι το Ρολάν Γκαρός, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάϊο, φέτος λόγω του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.