Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή γενικότερα, δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια»
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη ζωή μετά τον κοροναϊό και εμφανίστηκε προβληματισμένος τονίζοντας πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.
Στην κυριακάτικη έκδοση της πολιτικής εφημερίδας «El País» παραχώρησε συνέντευξη ο Λιονέλ Μέσι με θέμα τη ζωή μετά τον κοροναϊό.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επισήμανε πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις δικούς σου ανθρώπους και να μην μπορείς να τους αποχαιρετήσεις ενώ εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι το ποδόσφαιρο αλλά και η ζωή γενικότερα θα επιστρέψουν στην προ πανδημίας κανονικότητα.
«Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Πέρα από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπληξε, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα γιατί επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε.
Νομίζω ότι υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου.
Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
- Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους
- Νέα αποκάλυψη για τη δράση της ICE: Πράκτορας είχε σκοτώσει πολίτη το 2025
- 76ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Χρυσή Αρκτος στα «Κίτρινα Γράμματα» του Ιλκέρ Τσατάκ
- Κρήτη: Έδειραν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια
- Ερνανγκόμεθ: «Ο πρώτος τίτλος σημαίνει πολλά – Εχουμε την πίεση να τους κερδίζουμε όλους» (vid)
- Ισπανία: Επενδύει στις σχέσεις με την Κίνα για την ασιατική στρατηγική της
