Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή γενικότερα, δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια»
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη ζωή μετά τον κοροναϊό και εμφανίστηκε προβληματισμένος τονίζοντας πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.
Στην κυριακάτικη έκδοση της πολιτικής εφημερίδας «El País» παραχώρησε συνέντευξη ο Λιονέλ Μέσι με θέμα τη ζωή μετά τον κοροναϊό.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επισήμανε πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις δικούς σου ανθρώπους και να μην μπορείς να τους αποχαιρετήσεις ενώ εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι το ποδόσφαιρο αλλά και η ζωή γενικότερα θα επιστρέψουν στην προ πανδημίας κανονικότητα.
«Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Πέρα από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπληξε, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα γιατί επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε.
Νομίζω ότι υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου.
Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία



