Νέος ισχυρός σεισμός στην Κάσο
Μετά τον σεισμό 4,2 ρίχτερ που έγινε σήμερα στις 18.58 ώρα, νέος σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ΒΔ της Κάσου.
Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 ρίχτερ στην Κάσο. Μετά τον σεισμό 4,2 ρίχτερ που έγινε σήμερα στις 18.58 ώρα, νέος σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ΒΔ της Κάσου.
Όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους των φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει ότι σήμερα, στις 21:21 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.4 στην κλίμακα Richter.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 373 Χλμ. ΝΑ της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 32 Χλμ. ΒΔ της Κάσου.
- «Αλλάζει χέρια» το κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτο – Η μεγάλη επιστροφή του CDU
- Λέσβος: «Έμφραγμα» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τους κτηνοτρόφους – Χωρίς οχήματα αναχώρησε το «Νήσος Σάμος»
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)
- Η «Αποστολή» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Γεροντιδάκης, Κακούρης, Νούσιας απαγγέλλουν ποιήματα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ οριακά «υιοθέτησε» την Ντρου Μπάριμορ
- Τορούν 2026: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Καραλή (vid)


