Κινητοποίηση ΚΝΕ τη Δευτέρα σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία Φλόιντ
Προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 1η Ιούνη, στις 19:00, στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη
Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί τους νέους και τις νέες τη Δευτέρα 1η Ιούνη, στις 19:00, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.
«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες λαού και νεολαίας στις ΗΠΑ, που διαδηλώνουν ενάντια στη βαρβαρότητα και την καταστολή της αμερικανικής κυβέρνησης και του κράτους των ΗΠΑ. Καταδικάζουμε τα ρατσιστικά εγκλήματα, την αστυνομική βία και καταστολή, τη νέα δολοφονία 19χρονου, που πυροβολήθηκε στο Ντιτρόιτ, ενώ διαδήλωνε για τον θάνατο του Αφροαμερικανού, Τζ. Φλόιντ, από αστυνομικό» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΝΕ, καταλήγοντας «Τώρα είναι που πρέπει να ακουστεί δυνατά: Capitalism means “I can’t breathe” – Καπιταλισμός σημαίνει “Δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Αντεπίθεση για την ανατροπή του!».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ
- Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον ανιψιό και τον φίλο του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναπαράστασης
- OpenAI: O Μίκυ Μάους πάει… ChatGPT – Η επένδυση της Disney στις νέες τεχνολογίες
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά…
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη






