Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν
Οι Πράσινοι είναι σε επικοινωνία με τον Αμερικανό γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην ομάδα της Σερβίας.
Στον Παναθηναϊκό αυτήν την στιγμή υπάρχει σιωπή. Ελάχιστες πληροφορίες βγαίνουν σχετικά με τους Πράσινους την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το πως θα κινηθεί η ομάδα το επόμενο χρονικό διάστημα
Είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρξουν μεγάλα συμβόλαια στο Τριφύλλι, το μέλλον των Καλάθη και Φριντέτ αυτήν την στιγμή φαίνεται πως είναι μακριά από το ΟΑΚΑ, για αυτό ήδη γίνεται η προεργασία για τους παίκτες που θα τραβήξουν το κουπί στο 1-2.
Σοβαρός υποψήφιος για να καλύψει την μία εκ των δύο θέσεων είναι ο Λορένζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα. Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, είναι ένα όνομα που είναι ψηλά στη λίστα του Γιώργου Βόβορα και του τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους ήδη να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για τον αποσπάσουν την υπογραφή του.
Φέτος ο Μπράουν είχε σε 27 παιχνίδια 12,3 πόντους κατά μέσο όρο, με 21/73 τρίποντα και 4.6 ασίστ Πρόκειται για έναν παίκτη που λογίζεται ως βασικός και με αυτήν προοπτική ακριβώς μιλάει ο Παναθηναϊκός μαζί του.
Οτι και να σημαίνει αυτό, αναφορικά με τους Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ. Οι πράσινοι εξετάζουν και άλλες λύσεις για την περιφέρειά τους, την ώρα που η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ΟΑΚΑ φαντάζει πιο σίγουρη από ποτέ, δείγμα και της νέας πολιτικής του Τριφυλλιού που θα ρίξει αισθητά το μπάσκετ σε σχέση με την τρέχουσα σεζόν.
- Το μακρύ χέρι των ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τη δίκη Λεπέν, λέει Γαλλίδα δικαστής
- Γαλλία: Το Ελιζέ διαψεύδει τον Τραμπ ότι έπεισε τον Μακρόν να αυξήσει τις τιμές των φαρμάκων
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης

