
Άρση μέτρων: Παραβάσεις για μη τήρηση απόστασης και μη χρήση μάσκας
Στη βεβαίωση 18 παραβάσεων για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Τετάρτη 13 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κοροναϊού.
Στη βεβαίωση 18 παραβάσεων για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Τετάρτη 13 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κοροναϊού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, οι συγκεκριμένες παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές; 8 στο Βόρειο Αιγαίο, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στην Κρήτη, 2 στην Αττική και 1 στην Πελοπόννησο.
Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 304 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.
Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 56 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: 23 στην Κεντρική Μακεδονία, 13 στην Ήπειρο, 5 στην Αττική, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στο Βόρειο Αιγαίο, 2 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 2 στη Θεσσαλία, 1 στη Στερεά Ελλάδα και 1 στην Κρήτη.
Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 945 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.
Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.
Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 616 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 602 άτομα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
- Στήριξη των εξαγωγών της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας υπόσχεται η Κυβέρνηση
- Ποια είναι η σωστή απόσταση μεταξύ δύο οχημάτων στο δρόμο – Υπάρχει κίνδυνος για πρόστιμο;
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Βαλένθια
- MAD VMA 2026: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες κατηγορίες υποψηφιοτήτων
- Υπό πίεση ο Τραμπ καθώς ανεβαίνουν οι τιμές καυσίμων, λέει πως το Ιράν ζητά από τις ΗΠΑ να ανοίξουν το Ορμούζ
- Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο 4χρονος μετά από επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου




