
Φωτεινή Αθερίδου : Η τρυφερή φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της
Η Φωτεινή Αθερίδου ως τρυφερή μανούλα κάνει το Instagram να λιώνει
Πριν από λίγους μήνες η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.
Έκτοτε η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μικρό της πρίγκιπα και συχνά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα ως μανούλα.
Η νεαρή ηθοποιός είναι full time μητέρα, μιας και δεν μπορεί να αφήσει τον μικρό Θοδωρή ούτε λεπτό από τα μάτια της.
Ως λάτρης του Instagram, η Φωτεινή Αθερίδου τροφοδοτεί καθημερινά το προφίλ της με φωτογραφίες, αλλά και χιουμοριστικά βίντεο που φτιάχνει μόνη της.
Αυτή τη φορά, η Φωτεινή Αθερίδου θέλησε να κάνει μία από τις πιο τρυφερές αναρτήσεις της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τους δύο άντρες της ζωής της.
Μπαμπάς και γιος κάθονται στο χαλί, με τον πρώτο να φιλά τρυφερά τον 7,5 μηνών γιο του.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φωτεινή Αθερίδου στο Instagram :
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή
- Πασχαλινό τραπέζι και σκύλος: Ο απόλυτος οδηγός για όσα δεν πρέπει να τού δώσετε
- Μετανάστευση και κόστος ζωής: Γιατί το ανθρώπινο κεφάλαιο παραμένει στραμμένο στο εξωτερικό
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης
- Ελένη Μενεγάκη: Στη Σεβίλλη για το Πάσχα με τον Ματέο Πανταζόπουλο





