Αδιάβαστος ο αντιπρόεδρος του Βελγίου – Δεν ξέρει να βάζει τη μάσκα και γίνεται viral
Εντελώς λάθος επιχείρησε να φορέσει μάσκα ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης με αποτέλεσμα το βίντεο του να γίνεται το απόλυτο viral.
Εντελώς λάθος επιχείρησε να φορέσει μάσκα ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης με αποτέλεσμα το βίντεο του να γίνεται το απόλυτο viral.
Ο λόγος για τον υπουργός Δικαιοσύνης και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Βελγίου, Κόεν Χέινς ο οποίος απέτυχε στο να κάνει το πιο απλό πράγμα, να φορέσει τη μάσκα του.
Η μάσκα του υπουργού Δικαιοσύνης και αντιπροέδρου του Βελγίου, Κοέν Γκενς βρέθηκε πρώτα στο μέτωπό του, μετά στα μάτια του και κατέληξε στο στόμα και τη μύτη, μετά δυσκολίας.
«Έχω την εντύπωση ότι έχω μεγάλα αυτιά», σχολίασε ο ίδιος.
Δείτε το viral βίντεo
Φαίνεται πως ο Βέλγος υπουργός θα χρειαστεί να διαβάσει ξανά τις οδηγίες για το πώς φοράμε σωστά μία μάσκα καθώς το βίντεο ήδη μετρά χιλιάδες views.
- CEDEFOP: 3+1 σενάρια για το μέλλον της εργασίας – Το καλό, το κακό, το μέτριο και το «σκάσε και κολύμπα»
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν συγκεντρωμένος – Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους» (vid)
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι
- Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες» – Η Ευρώπη να εξετάσει τη χρήση του «εμπορικού μπαζούκα»






