Η Μπαλατσινού τρολάρει Κικίλια : «Αύριο κουρευόμαστε όλοι»
Ο Βασίλης Κικίλιας αύριο πάει για κούρεμα μαζί με τον σκύλο του όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού.
Από αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, ξεκινά η σταδιακή άρση των μέτρων για τον κοροναϊό, ενώ ανάμεσα στα καταστήματα και τις υπηρεσίες που επιστρέφουν σιγά – σιγά, στους κανονικούς τους ρυθμούς είναι τα κομμωτήρια και τα κουρεία.
Οι λίστες αναμονής είναι ήδη μεγάλες και για να κάτσει κάποιος στην πολυπόθητη καρέκλα του κουρέα θα πρέπει να έχει κλείσει ραντεβού.
Ένας από τους πρώτους που θα πάει για κούρεμα είναι και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιας και τις τελευταίες μέρες το μαλλί του έχει μακρύνει πολύ.
Η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της μαζί με τον σκύλο τους και ευχήθηκε «Καλή Κυριακή», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα «Αύριο κουρευόμαστε όλοι».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγη ώρα.
Το πάρτι στο Twitter
Η … πλούσια κόμη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο υπουργείο, προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του Twitter.
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους


