Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα : Να μην ξαναπεί κανείς «Κούλη» τον Μητσοτάκη

Βάνα Μπάρμπα : Να μην ξαναπεί κανείς «Κούλη» τον Μητσοτάκη

«Από εδώ και πέρα ουδείς έχει δικαίωμα να τον φωνάζει «Κούλη». Εμείς τον υποτιμήσαμε» δήλωσε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού εν μέσω της πανδημίας

Η Βάνα Μπάρμπα επιβράβευσε τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στην κρίση της πανδημίας του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στο protothema.gr μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Εμένα μου αρέσει. Πιστεύω και το ομολογώ πως τον υποτιμήσαμε.

Μου αρέσει και ο Κυριάκος και ολόκληρο το επιτελείο του. Ομολογώ πως κι αυτούς τους είχα υποτιμήσει. Να λέμε την αλήθεια και ομαδικά να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Αποδείχθηκαν άκρως σοβαροί, ανώτεροι των περιστάσεων. Δεν έχω λόγια.

Και για τον Κικίλια και τον Χαρδαλιά και για τον Κοντοζαμάνη. Μας έβαλαν τα γυαλιά. Είδες πόσο εύκολα υποτιμούμε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις; Και πρέπει ακόμα να προσθέσω πως είμαι θαυμάστρια του Κώστα Μπακογιάννη», είπε η Βάνα Μπάρμπα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε άλλο σημείο της συνέντευξης σημείωσε:

«Από εδώ και πέρα ουδείς έχει δικαίωμα να τον φωνάζει «Κούλη». Τέτοια πράγματα δεν του αξίζουν. Από εδώ και πέρα κύριος Μητσοτάκης. Όλοι πρέπει να κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Ο Κυριάκος κρίθηκε και πέρασε με άριστα. Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια. Μπράβο του!»

Την ίδια ώρα, μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, η Βάνα Μπάρμπα είπε:

«Ο Τσίπρας δεν είναι τυχαίος άνθρωπος. Έχει ήθος. Όμως η πολιτική του, σε αυτές τις περιστάσεις και τόσο επικίνδυνες καταστάσεις μπορεί να ήταν μεγάλο πρόβλημα. Εννοώ την πανανθρώπινη πολιτική που στηρίζει η Αριστερά.

Δηλαδή και με τον Σύριο και με τον Αφγανό. Δεν ξέρω κατά πόσο μια τέτοια πολιτική θα ήταν ωφέλιμη στον τόπο μέσα σε αυτές τις ακραίες συνθήκες που βιώνουμε τελευταία. Ίσως μια τέτοια πολιτική να μας έβλαπτε».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024