Προκαλούν οι Τούρκοι με 3 υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Παναγιά
Στις 249 οι τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο από την αρχή του έτους.
Προκαλούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο με άλλες τρεις υπερπτήσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα από τουρκικά f-16 σε Οινούσσες και Παναγιά.
Μάλιστα σε ένα τετράμηνο από την αρχή του χρόνου οι υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών σε ελληνικά νησιά έχουν φτάσει τις 249. Είναι δηλαδή διπλάσιες και πλέον από τις 124 που είχαν σημειωθεί πέρυσι όλη τη χρονιά.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ το απόγευμα στις 17 και 27 τουρκικό αεροσκάφος f-16 πέταξε πάνω από τις Οινούσσες στα 10.000 πόδια. Ταυτόχρονα άλλο αεροσκάφος f-16 πέταξε πάνω από Την Παναγία στα 25.000 πόδια. Στη συνέχεια τα δύο τουρκικά μαχητικά ενώθηκαν και πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες στα 22.000 πόδια.
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός
- Ασυμβίβαστο μεταξύ της «κανονικότητας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του «μένουμε Ευρώπη»
- Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Τρεις αποδεδειγμένοι τρόποι που το Μαστιχόνερο διευκολύνει την καθημερινότητα



