Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου : Είμαι μήνες καθηλωμένη στο κρεβάτι
Για τον «Γολγοθά» της μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας
Συγκλονίζει η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι.
«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου. Δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κοροναϊό δεν γίνεται να έρχεται», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Όσο για τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας εξαιτίας του κοροναϊού η Μαίρη Χρονοπούλου είπε:
«Αδιαφορώ για τον κοροναϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ό,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».
Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για την αντιμετώπιση του ιού από την κυβέρνηση.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλον τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης, ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος».
- Πετρέλαιο: Πάνω από 2% η αύξηση στην τιμή του
- Pat McGrath: Διάσημη αλλά χρεωμένη – Τι συμβαίνει με την αγαπημένη της LVMH
- Η Κιμ Κατράλ και ο σύζυγός της Ράσελ Τόμας κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μετά τον πριβέ γάμο τους
- Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες στη Νορβηγία
- «Απαιτούμε πραγματική δικαίωση»: Οργή λαού 3 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη – Ξεσηκωμός και απεργίες σε όλη τη χώρα
- Κονγκό: Βρέθηκαν δύο ομαδικοί τάφοι στην πόλη Ουβίρα, μετά την αποχώρηση των ανταρτών – 172 πτώματα


