Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tom Hardy : Αγνώριστος ο γοητευτικός ηθοποιός ως Αλ Καπόνε

Tom Hardy : Αγνώριστος ο γοητευτικός ηθοποιός ως Αλ Καπόνε

Ο Tom Hardy μεταμορφώνεται στον αρχιμαφιόζο Αλ Καπόνε και το αποτέλεσμα στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Capone» εντυπωσιάζει

Ο Tom Hardy είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε στον ρόλο του «σκληρού», καθώς θα υποδυθεί έναν από τους πιο διαβόητους «κακούς» της ιστορίας.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο σπουδαίος ηθοποιός είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον Αλ Καπόνε.

Αρχικά η ταινία που θα πρωταγωνιστούσε είχε την ονομασία «Fonzo» με σκηνοθέτη τον Josh Trank. Ωστόσο οι δημιουργοί πήραν την απόφαση να αλλάξουν τον τίτλο επιλέγοντας το «Capone» που είναι πιο ξεκάθαρο σχετικά με το τι έχει να κάνει η ταινία.

Ο Trank δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ στο Twitter για την ταινία που πλέον ονομάζεται «Capone» και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου. Ο Trank σχολίασε την αλλαγή του τίτλου από το «Fonzo» στη δημοσίευσή του: «Διαφορετικός τίτλος. Δική μου εκδοχή».

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση για την ψηφιακή κυκλοφορία του «Capone»

«Καθώς οι κινηματογράφοι είναι κλειστοί, η Vertical Entertainment και η Redbox Entertainment θα συνεργαστούν για να διανείμουν το «Capone» ψηφιακά στις 12 Μαΐου με ενοικίαση 48 ωρών. Ο διανομέας ακόμα ελπίζει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το καλοκαίρι καθώς τα πράγματα θα επιστρέφουν στο κανονικό».

Ο Trank επίσης είπε στο Twitter ότι ενώ το «Capone» θα κάνει το ντεμπούτο του στις υπηρεσίες streaming, ελπίζει ότι θα κυκλοφορήσει και στους κινηματογράφους αργότερα αυτή τη χρονιά. Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι το «Capone» δημιουργήθηκε με σκοπό να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και όχι ψηφιακά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024