
Βρετανία : Οι δανειστές παρέχουν 1,1 δισεκατομμύρια λίρες μέσω έκτακτων «κορονοδανείων»
Η UK Finance δήλωσε ότι ο συνολικός δανεισμός είχε αυξηθεί τόσο από 453 εκατομμύρια λίρες την τελευταία εβδομάδα, αύξηση 150%
Οι τράπεζες της Βρετανίας έχουν χορηγήσει 1,115 δισεκατομμύρια λίρες (1,39 δισεκατομμύρια δολάρια) σε επείγοντα δάνεια σε μικρές και μεσαίες εταιρείες στο πλαίσιο ενός κυβερνητικού προγράμματος για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιβιώσουν από το κλείσιμο που προξένησε ο κοροναϊός, δήλωσε μια βιομηχανική ομάδα την Τετάρτη.
Η UK Finance δήλωσε ότι ο συνολικός δανεισμός είχε αυξηθεί τόσο από 453 εκατομμύρια λίρες την τελευταία εβδομάδα, αύξηση 150%.
Ορισμένες επιχειρήσεις δήλωσαν ότι έχουν δυσκολευτεί να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα για να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση σε μετρητά και η UK Finance δήλωσε ότι τα μέλη της είχαν εγκρίνει πάνω από 6.000 από τις σχεδόν 29.000 αιτήσεις που είχε λάβει.
Πηγή: reuters.com
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ιστορική έξοδος των «κερασιών» στην Ευρώπη και πρωτάθλημα για την Αρσεναλ
- «Φταίει» το φυτοπλαγκτόν για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας; – Οι εξηγήσεις Κολυδά
- Premier League: Πρωταθλήτρια μετά από 22 χρόνια η Άρσεναλ (vid+pic)
- Μισέλ Ομπάμα: «Γνωρίζω πολλούς δισεκατομμυριούχους, δεν είναι ευτυχισμένοι» είπε η εκατομμυριούχος
- «Στη Φενέρμπαχτσε και την επόμενη σεζόν οι Χόρτον-Τάκερ και Μπιμπέροβιτς»
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»

