Serie A: «Για εμάς το ποδόσφαιρο δεν ξαναρχίζει» λένε οι Ιταλοί επιστήμονες
Φρένο από τους ειδικούς επιστήμονες στην Ιταλία, σχετικά με την επανέναρξη της δράσης στο ποδόσφαιρο.
«Εάν θα έπρεπε να δώσω μια τεχνική άποψη σχετικά με την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, δεν θα το έκανα μιλώντας θετικά και πιστεύω ότι η επιστημονική τεχνική επιτροπή συμφωνεί. Μετά είναι η πολιτική που θα αποφασίσει». Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε ο Τζιάνι Ράτσα, μέλος της επιστημονικής επιτροπής επιδημίας κοροναϊού στην καθημερινή ενημέρωση από την πολιτική προστασία.
Λέξεις που έρχονται σε αντίθεση με την αισιοδοξία των τελευταίων ημερών, τροφοδοτούμενη επίσης από την υπόθεση των σχεδίων επανεκκίνησης από την κυβέρνηση, ακόμη και αν δεν έχει επιβεβαιωθεί, με την 31η Μαΐου ως πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής στο γήπεδο, με διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές.
Αύριο η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) θα συναντηθεί ξανά με την ιατρική επιτροπή για την εκπόνηση του πρωτοκόλλου αποκατάστασης. Προς το παρόν, οι έλεγχοι έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Μαΐου και η εβδομάδα θα πρέπει να είναι αποφασιστικής σημασίας για εκείνους που έχουν την πρόθεση επανέναρξης του πρωταθλήματος.
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε
- Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]



