
Κοροναϊός : Κρατούμενοι στον Ισημερινό φτιάχνουν φέρετρα
Περίπου 100 κρατούμενοι σε έξι φυλακές του Ισημερινού άρχισαν να κατασκευάζουν φέρετρα για τα θύματα του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της χώρας.
Περίπου 100 κρατούμενοι σε έξι φυλακές του Ισημερινού άρχισαν να κατασκευάζουν φέρετρα για τα θύματα του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της χώρας.
Τα φέρετρα αυτά προορίζονται κυρίως για την περιοχή Γουάγιας και την πρωτεύουσά της Γουαγιακίλ, που έχουν πληγεί σοβαρά από την επιδημία της Covid-19 στη χώρα.
Αυτά κατασκευάζονται από ξύλο που προέρχεται από παράνομη υλοτομία και έχει κατασχεθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος, από το οποίο αναμένεται να προέλθουν περίπου 734 κμ ξυλείας.
Περίπου 30 φέρετρα έχουν ήδη κατασκευαστεί στην φυλακή Αμπάτο στις Άνδεις για να σταλούν στην επαρχία Γουάγιας, όπου έχει καταγραφεί το 68% των κρουσμάτων και περισσότεροι από τους μισούς θανάτους από τον νέο κοροναϊό στη χώρα.
Ο Ισημερινός έχει καταγράψει 4.965 κρούσματα της Covid-19 και 272 θανάτους από τότε που άρχισε η επιδημία.
- Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ



