
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Το «ευχαριστώ» Τσιόδρα στους υγειονομικούς
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κοροναϊού στη χώρα μας, ο Σωτήρης Τσιόδρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας
Στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρα, οι οποίοι δίνουν στην πρώτη γραμμή την δύσκολη μάχη με τον κοροναϊό, αναφέρθηκε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κοροναϊού στη χώρα μας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.
Όπως είπε «παρέχουν υπηρεσίες ζωτικής σημασίας, δείχνοντας κυρίως συμπόνια, γενναιότητα και θάρρος». «Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι ημέρα και ευκαιρία να τους χειροκροτήσουμε» πρόσθεσε.
«Πολλές φορές προσφέρουν με κόπωση και με ψυχολογική επιβάρυνση, και δυστυχώς με σωματική και ψυχολογική βία. Αποδίδω φόρο τιμής σε αυτούς που νοιάζονται για την περίθαλψη στις δύσκολες στιγμές και τα καταφέρουν καταβάλλοντας τιτάνια προσπάθεια» κατέληξε.
Δείτε την αναφορά του κ. Τσιόδρα:
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0!
- Conference League: Mε εισιτήριο στο χέρι η Κρίσταλ Πάλας, βήμα τελικού η Ράγιο Βαγεκάνο
- Μπαρτζώκας: «Αν χάσουμε από την ελλιπή Μονακό, θα με κρεμάσουν στο Δημαρχείο του Πειραιά»
- Γιορτή σήμερα 1 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]
- Μπράγκα – Φράιμπουργκ 2-1: Βήμα πρόκρισης των Πορτογάλων στο 92′




