Άσκοπες μετακινήσεις : Εκατοντάδες τα πρόστιμα από το πρωί
Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή και μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι είχαν βεβαιωθεί 630 παραβάσεις.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και σήμερα οι έλεγχοι της Αστυνομίας για άσκοπες μετακινήσεις πολιτών σε όλη την Ελλάδα.
Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή και μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι είχαν βεβαιωθεί 630 παραβάσεις.
Χθες στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα (06.00-15.00) είχαν κοπεί 763 κλήσεις ενώ συνολικά όλη την ημέρα οι παραβάσεις έφτασαν τις 1916.
Οι περισσότερες κλήσεις και σήμερα έχουν κοπεί στην Αττική φτάνοντας τις 245. Ακολουθούν 62 στα Ιόνια Νησιά, 52 στην Κρήτη, 43 στη Δυτική Ελλάδα, 41 στη Στερεά Ελλάδα, 37 στη Θεσσαλονίκη, 34 στην Πελοπόννησο, 27 στην Κεντρική Μακεδονία, 26 στη Θεσσαλία, 18 στο Νότιο Αιγαίο, 17 στο Βόρειο Αιγαίο, 16 στην Ήπειρο, 10 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και 2 στη Δυτική Μακεδονία.
Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 15.741 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.
- Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς δύο γυναίκες, η μια ανήλικη
- Η Μόσχα επιμένει για τη επίθεση στην κατοικία του Πούτιν – Λέει ότι θα δώσει αποδείξεις στις ΗΠΑ
- «Λάθος πόρτα χτυπά ο Μητσοτάκης, ας πάει στον Βελόπουλο» ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ
- LIVE: Λίβερπουλ – Λιντς
- Ανατροπή δεδομένων: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιούρτσεβεν ως το τέλος της σεζόν