Το τρολάρισμα του Γιάννη: Θέλω να γίνω… σέντερ φορ στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... τρολάρει Νεϊμάρ και Εμπαπέ μέσω Twitter.
Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφηνε το μπάσκετ για το ποδόσφαιρο, σε ποια θέση και σε ποια ομάδα θα τον φανταζόσασταν; Ο ίδιος, πάντως, θα ήθελε να αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και μάλιστα σε θέση σέντερ φορ.
Φαίνεται πως η παρουσία του στο Παρίσι για το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σάρλον Χόρνετς και η γνωριμία του με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ τον έχει… επηρεάσει.
Τόσο πολύ που μέσω Twitter… αυτοπροτάθηκε στους δύο αστέρες της Παρί προκειμένου να τον πάρουν στην ομάδα τους σαν επιθετικό.
Με αφορμή ένα βίντεο από παλαιότερη ποδοσφαιρική περιπέτεια στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε στο Twitter προς τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ: Χρειάζομαι μια θέση στην ομάδα. Αφήστε με να γίνω ο επιθετικός σας.
- Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη άνδρας για επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο το θύμα
- Seven More Post Offices Close Across Greece
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται
- Μύκονος Betsson: Ανακοίνωσε τον Μοχάβι Κινγκ
- Η Νύφη! – Mια ταινία Φρανκενστάιν αλά Μπόνι και Κλάιντ που ισοδυναμεί με καθαρή τρέλα
- Αίγινα: Συνελήφθη 30χρονος που έκανε σούζες και κόντρες – Αναρτούσε τα «κατορθώματά» του στα social media

