Γκουντογκάν: «Ο τίτλος πρέπει να πάει στη Λίβερπουλ αν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κοροναϊού»
Ο Ιλκάι Γουντογκάν μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι απόλυτα δίκαιο ο τίτλος να πάει στη Λίβερπουλ και να μην διακοπεί.
Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν η φετινή σεζόν, στη Premier League, θα ολοκληρωθεί με κανονικό τρόπο.
Σε περίπτωση που σταματήσει λόγω κοροναϊού, ο Ιλκάι Γκουντογκάν ξεκαθάρισε πως ο τίτλος θα πρέπει να πάει στη καλύτερη ομάδα του εφετινού πρωταθλήματος, την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό είναι και το δίκαιο σε μια πολύ ιδιαίτερη δήλωση.
Μιλώντας στο γερμανικό ZDF, ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε, μεταξύ άλλων: «Για μένα, αν σταματήσει τώρα το πρωτάθλημα, ο τίτλος θα πρέπει να πάει στη Λίβερπουλ. Αυτό είναι το σωστό και πρέπει να είμαστε δίκαιοι σαν αθλητές».
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

