Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν «στοπ» στην Premier League και μη στέψη της Λίβερπουλ

Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν «στοπ» στην Premier League και μη στέψη της Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Athletic», υπάρχουν κάποιες ομάδες στην Premier League οι οποίες ζητούν ακύρωση της σεζόν και να μην στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λίβερπουλ

Τα κρούσματα κορωνοϊού και οι νεκροί εξαιτίας του SARS-CoV-2 αυξάνονται με δραματικό ρυθμό σε όλο τον πλανήτη και το ίδιο γίνεται και στην Αγγλία.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, μεγαλώνοντας την ανησυχία ακόμη περισσότερο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν, η διοργανώτρια αρχή της Premier League καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα συνέχισης διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Athletic», όσο περνάει ο καιρός τόσο πληθαίνουν οι «φωνές» από τις ομάδες να διακοπεί οριστικά η σεζόν στο σημείο που σταμάτησε και να μην αναδειχθεί πρωταθλητής. Άρα, να μην στεφθεί η Λίβερπουλ που είναι στο +25 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ιθυνόντων και εκεί αναμένεται να αποφασιστεί η επέκταση της αναβολής για μετά την 30η Απριλίου. Με το πιο αισιόδοξο σενάριο για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να είναι τα μέσα Μαΐου, αλλά τις ομάδες να αρχίζουν να σκέφτονται πλέον ακύρωση της σεζόν.

Δείτε αναλυτικά όσα φέρεται να είπε στέλεχος ομάδας που βρίσκεται στα υψηλά «πατώματα» του αγγλικού ποδοσφαίρου:

«Η κατάσταση με τον κορωνοϊό πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στη Μεγάλη Βρετανία, οπότε δεν έχει να κάνει αυτό με το πότε θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις. Αν μείνουμε όλοι στο σπίτι και απομονωθούμε για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες, θα το ξεπεράσουμε αυτό αρκετά απλά. Ακόμη και τότε όμως, θα υπάρξει μια αργή περίοδος αναπροσαρμογής στα δεδομένα και την κανονικότητα, αλλιώς ο ιός θα εξαπλωθεί πάλι ραγδαία.

Δεν είναι εφικτό να σταματήσουμε τώρα και να ξεκινήσουμε πάλι τον Σεπτέμβριο το ίδιο πρωτάθλημα. Πρέπει να τελειώσουμε τώρα, παρά τις όποιες συνέπειες. Ας το λήξουμε και ας αρχίσει η νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο. Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένους. Ακουγόμαστε σαν κακομαθημένα παιδάκια τώρα. Είναι μια τρομακτική κατάσταση, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024