Λίβερπουλ : Μικρή σημασία έχει το αν θα σηκώσει την κούπα ή απλώς θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια
Η Λίβερπουλ έκανε μια κούρσα που όμοιά της είχαμε χρόνια να δούμε. Που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία της και το δίκαιο πρωτάθλημα που οφείλουν να της απονείμουν, είτε τελειώσει είτε όχι η σεζόν
Η σκέψη αρκετών ομάδων να προτείνουν στην τηλεδιάσκεψη της Premier League την ακύρωση ολόκληρης της χρονιάς προκαλεί σοκ.
Και αποδεικνύει πως η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μόνο σύντομα δε θα τελειώσει.
Προφανώς και οι σύλλογοι, έχοντας μιλήσει με ειδικούς και βάζοντας κάτω τον προγραμματισμό, αντιλαμβάνονται πως δεν πρόκειται να επιστρέψει η κανονικότητα, άρα και το ποδόσφαιρο, νωρίτερα από τα τέλη Μαΐου.
Ίσως τότε να γίνει και μια επανεκτίμηση της κατάστασης, και από τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη του ιού, τότε ακόμα και τα ακραία σενάρια πέφτουν στο τραπέζι.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.