Πιέσεις δέχεται το Χρηματιστήριο – Πτώση 1,35% στο άνοιγμα της συνεδρίασης
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 543,42 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,35%
Πιέσεις δέχονται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω πτωτικού κλίματος και στις ευρωπαϊκές αγορές.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 543,42 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,35%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,28 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,63%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,45%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo (+2,40%) και τις Fourlis (+1,69%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Viohalco (-6,80%), της ΑΔΜΗΕ (-4,00%), του ΟΛΠ (-3,88%), της Lamda Development (-3,76%), της Eurobank (-3,53%) και της Coca Cola HBC (-3,36%).
Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων(+2,22%) και των Τηλεπικοινωνιών (+0,27%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-3,31%), της Ακίνητης Περιουσίας(-2,84%) και των Ταξιδιών (-2,66%).
Ανοδικά κινούνται 14 μετοχές, 39 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Audiovisual+22,22% και Κλουκίνας-Λάππας+7,28%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Viohalco-6,80% και Τζιρακιάν-6,57%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ






