Πάτρα : Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά σε μονοκατοικία
Νεκρός ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από μονοκατοικία στην Πάτρα μετά από φωτιά που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Νεκρός ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από μονοκατοικία στην Πάτρα μετά από φωτιά που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε περίπου στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου για φωτιά που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία επί της οδού Παύλου Μελά στην Παραλία Πατρών.
Επί τόπου έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατόρθωσαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Δυστυχώς, όμως, μέσα από το ολοσχερώς κατεστραμμένο σπίτι, οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό έναν 99χρονο άνδρα.
Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σε μικρό σπίτι, έκτασης περίπου 30 με 40 τ.μ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά του σπιτιού που έμενε εκδηλώθηκε από το τζάκι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ




