Ενρίκε Ιγκλέσιας : Σε βαρύ πένθος – Ο κοροναϊός χτύπησε την οικογένειά του
Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά του.
Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας με μια ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε ότι έχασε τον πατριό του από τον κοροναϊό.
Ο Carlos Falcó, ο 5ος Μαρκήσιος του Griñón, πέθανε σε ηλικία 83 ετών, σύμφωνα με τα διεθνή media, χάνοντας τη μάχη με τον φονικό ιό.
Ο Carlos Falcó ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του Ενρίκε Ιγκλέσιας από το 1980 μέχρι το 1985, μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του τραγουδιστή, Χούλιο Ιγκλέσιας.
Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας δημοσίευσε στα social media, μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και το μήνυμά του συγκίνησε τους εκατομμύρια θαυμαστές του:
«Περνάμε δύσκολες στιγμές και αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου. Ας μείνουμε σπίτι και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Σας στέλνω αγάπη και δύναμη».
- Ανδρουλάκης: Ζήτημα αποτελεσματικότητας η ενίσχυση των κοινοτικών συμβουλίων
- Claude: Εκθρονίζει το ChatGPT μετά την κόντρα με το Πεντάγωνο – Αιμορραγία της OpenAI, αποθέωση της Anthropic
- ΚΑΕ Άρης Betsson: «Η Κ18 παραμένει σε ασφαλή κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι» (pic)
- Τραμπ: Μπαράζ αντιφατικών δηλώσεων για τον πόλεμο στο Ιράν – Δεν διαφαίνεται στρατηγική εξόδου από τις ΗΠΑ
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικό νέο επεισόδιο στο ΜΕGA
- Κύπρος: Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό – Γονείς εντόπισαν νεκρό το βρέφος τους





